'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: Too Good To Go - bekæmp madspild

Madspild er efterhånden et udtryk, man ofte støder på - med god grund. Heldigvis er der et stigende fokus på al den mad, der bliver smidt ud af diverse butikker. Det gælder ikke kun i Danmark. I fx Storbritannien har stjernekokken Jamie Oliver startet et projekt, hvor han installerer køleskabe rundt omkring, så folk kan indlevere mad, de ikke får spist, til gavn for andre.

Også den digitale verden hjælper til i anti-madspildskampen. Her kommer app’en Too Good To Go ind i billedet, der vores Appbefaling i denne omgang. 

Af Oliver Gravers | Redaktionen

6. september 2017

Bekæmp madspild

Det er ikke til at tage fejl af. Skaberne af app’en Too Good To Go ønsker at komme madspild til livs. Som de selv beretter i deres beskrivelse af app’en, så sløser vi i Danmark meget mad væk – hvert år smider vi 1/3 af vores mad ud, og Too Good To Go har et mål om, at alt mad, der produceres, ender i maven.
 

Hvordan fungerer app’en?

Når du downloader app’en, bliver du bedt om at logge ind, enten som privatperson eller som virksomhed. Du kan dog også fortsætte som gæst.

Når du er inde i app’en, er du ret beset klar til at bekæmpe madspild og samtidig gøre en god handel. Du indtaster i et søgefelt, hvor du ønsker, at app’en skal lokalisere en forretning, som er med i ordningen. Vi fik bl.a. et tilbud fra Irma med en lykkepose, der indeholdte forskellige varer, som de ansatte i den pågældende Irma havde fyldt i. Prisen? Kun 29 kr. Afhentning skulle ske indenfor den sidste halve time af deres åbningstid.

Det er ikke kun supermarkeder, der er med i ordningen – også små salatbarer og lign. blander poser med deres overskydende salater, minipizzaer, og hvad man ellers kan finde. Søgningen kan sågar indskrænkes til Bagerier, Restauranter, Frugt og Grønt eller Andet, så det er ganske ligetil at navigere rundt i app’en samt finde rundt imellem de forskellige muligheder og tilbud.

App’en kan hentes gratis i App Store og Google Play butikken.

 
  • WeShare
  • WeShare - Udgifter
  • WeShare - Chatfunktion
  • WeShare - Udlæg
  • WeShare - Udlæg
  • WeShare - Udlæg
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op