'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: 4 apps der hjælper dig gennem eksamensperioden

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

30. april 2019

Kaffe, Red Bull og alt for lidt søvn. Det er desværre opskriften for mange af de eksamensplagede danske studerende, der i maj og juni ligger vandret på grund af alt fra algebra til tysk kasus og kongruens. Som studerende skal du læse op, tage noter og læse lidt mere op. Du skal samtidig gerne passe et studiejob, få motioneret og set venner og familie. Og så skal der også være tid til at få dine 8 timer hver nat. Lyder det stressende? Det er det også!

For at gøre hele eksamensræset lidt mindre stressende har vi taget en snak med nogle af vores knivskarpe Fullrate-medarbejdere, der ved siden af jobbet måske også har et studie at passe og spurgt dem, hvilke apps de absolut ikke ville kunne undvære op til deres kommende eksaminer.

01

Eksamenshjælp

 

Få gode råd til eksamen og kom din eksamensangst til liv

Er du en af de mange studerende, der er plaget af eksamensangst? Så bør du hente appen Eksamenshjælp. Appen er udviklet af Studenterrådgivningen og har til formål at gøre eksamenstiden så overkommelig som mulig.

Eksamenshjælp er inddelt i 3 overordnede kategorier. I første del, ”Fald til ro”, finder du meditationsøvelser samt andre fysiske øvelser, der får dig til at slippe eksamenstankerne. I anden del, ”Eksamen”, finder du gode råd til, hvad du bør gøre i dagene op til din eksamen, mens du i tredje og sidste del, ”Studieteknik”, finder gode råd til strukturering og planlægning af din tid.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
02

Evernote

 

Få styr på noterne

En app der hitter blandt de studerende i Fullrate er Evernote.

Det smarte ved Evernote er, at du med appen kan samle alle dine noter ét sted. Med appen kan du eksempelvis scanne dine håndskrevne noter eller lærerens guldkorn fra tavlen. På den måde slipper du for at have noter på kryds og tværs af kladdehæfter, Word-dokumenter og billeder af underviserens kragetær. Endnu en smart feature er, at du kan dele dine noter med dine medstuderende, så I sammen kan få endnu mere ud af jeres noter.

Pris: Basic: Gratis | Premium: 49/md. | Business: 72/md

hent i= nu på=
03

Google Drive

 

Saml alle dine filer ét sted

Næste uundværlige app på listen er Google Drive. Denne app opbevarer alle dine filer i skyen og erstatter dine gamle USB-stik og eksterne harddiske.

Google Drive har mange af de samme funktioner som Microsofts Office-pakke. Du kan nemlig både skrive tekster i Google Docs, lave udregninger og grafer i Google Sheets og lave præsentationer i Google Slides. Det smarte ved Google Drive er også, at alle dine filer automatisk bliver sikkerhedskopieret. På den måde kan du være sikker på ikke at miste din eksamensopgave, på trods af at computeren eller telefonen går i stykker.

En anden smart funktion er, at du kan invitere dine medstuderende til at se, redigere eller kommentere dine filer. Skal du op til en gruppeeksamen, kan I dermed skrive i samme dokument på samme tid. Det har sparret flere af os for mange timers ekstraarbejde!

Pris: Op til 15 GB: Gratis | 100 GB: 16/md. | 1 TB: 79/md. | 2 TB: 165/md

hent i= nu på=
04

Focus Keeper

 

Bevar koncentrationen og undgå overspringshandlinger

Har du tendens til at søge mod kattevideoer på YouTube, når du i virkeligheden burde lægge sidste hånd på dit essay i dansk? Så er appen Focus Keeper måske lige det, du har brug for.
 
Med Focus Keeper er formålet at være fuldt koncentreret i den tid, du arbejder. Du indstiller timeren til op til 60 minutter, og når tiden er gået, har du 5 minutters pause. Dette kan gentages, indtil du er færdig med dagens gode gerninger.

Pris: Gratis | Focus Keeper Pro: 17 kr.

hent i=

Tjek vores udvalg af smartphones

Tror du, at ovenstående apps kunne være noget for dig, men mangler du den nyeste smartphone til at hente dem? Så tjek udvalget i vores webshop herunder:


 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Bliv klar til festen med disse 4 apps

Appbefaling: Bliv klar til festen med disse 4 apps

Appbefaling: Kom hurtigt fra A til B med disse 5 smarte tjenester

Appbefaling: Kom hurtigt fra A til B med disse 5 smarte tjenester

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op