'
 
 
 
 
 


Appbefaling: Bliv klar til sommerens sportsbegivenheder

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

27. maj 2019

D. 1. juni sparkes sommerens sportsbegivenheder i gang med et brag af en finale i Champions League, når Christian Eriksens Tottenham møder Liverpool. 2 uger senere skal 8 danskere forsøge at gøre Tom Kristensen kunsten efter ved Le Mans, og så skal det danske U21-landshold dyste om guldet til EM i fodbold i Italien og San Marino. Fra 1. til 14. juli skal Caroline Wozniacki kæmpe om Wimbledon-trofæet, og endelig skal Jakob Fuglsang og feltets andre danskere slås for etapesejre og podiepladser ved sommerens Tour de France.

Med så mange sportsbegivenheder kan det være svært at holde styr på det hele. Vi har derfor samlet 4 uundværlige apps, så du ikke går glip af et eneste resultat i løbet af sommeren.

01

Flashscore

 

Følg med i hundredevis af kampe - på samme tid

FlashScore er den ultimative sportsapp! Med appen kan du følge live-kampe og stillinger i mere end 30 forskellige sportsgrene, så uanset om du er fodboldfanatiker eller ønsker de seneste resultater inden for hestevæddeløb eller vandpolo, kan det lade sig gøre med FlashScore. Du kan også nemt tilføje dine yndlingssportsgrene og favorithold, så du aldrig går glip af en scoring.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
02

TV 2 Sport

 

Læs de seneste sportsnyheder

Der findes et hav af nyhedsapps, som også berører sportens verden, men TV 2 Sport er alligevel en af vores favoritter. Når du henter appen, vælger du, hvilke sportsgrene du ønsker at modtage nyheder fra, så du kun har de vigtigste tophistorier i dit feed. Du kan tilmed vælge at modtage notifikationer, når der er transferupdates eller andre relevante nyheder.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
03

Bleacher Report

 

Få sladder fra sportens verden

Vi bliver lidt i samme boldgade, for med Bleacher Report får du de seneste rygter og nyheder fra sportens verden. Bleacher Report er nok primært kendt af de mest hardcore sportsnørder grundet appens store database og dybdegående analyser. Derudover kan du vælge at følge enkelte sportsgrene, hold eller sågar atleter, så du altid er up-to-date. Den eneste ulempe er, at du ikke kan følge danske hold.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
04

Tour Tracker

 

Lær alt om Tour de France

Når Jakob Fuglsang og de andre danskere til sommer skal køre Tour de France, vil du med garanti få glæde af Tour Tracker. Appen dækker alle Grand Tours og selvfølgelig også den franske klassiker. Med Tour Tracker kan du se live-stillinger, etapeprofiler og en liste over samtlige ryttere. Med andre ord er Tour Tracker en app, du ikke kan undvære som cykelentusiast.

Pris: Gratis

hent i= nu på=

Modtag vores nyheder direkte i din indbakke

Kunne du lide denne appbefaling? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag flere tips og tricks fra Fullrate.


 
 
 
 
 

Læs også:

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

Appbefaling: 4 apps der hjælper dig igennem eksamensperioden

Appbefaling: 4 apps der hjælper dig igennem eksamensperioden

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op