'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: Tag tilbage til 00'erne med disse 5 retrospil

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

11. juni 2019

Forestil dig følgende: kalenderen siger februar 2001. Du har netop fået fri, og nu skal du bare nyde en god eftermiddag i kontorstolen foran familiens gigantiske stationære computer. Men hvilke spil, kan du overhovedet spille?

Vi har søgt både App Store og Google Play igennem for at finde de mest nostalgiske retrospil frem fra gemmerne, og det er lykkedes os at finde fem af vores største favoritter fra dengang.

01

Solitaire

 

Kobl af med en god omgang 7-kabale

Hvis du havde en Windows-computer i 90’erne eller 00’erne, har du med garanti spillet 7-kabale eller Solitaire, som det hed. Den virtuelle udgave af kabalen var et kæmpe hit og en ægte tidsrøver lang tid før, der var noget, der hed Facebook.

Spillet går i alt sin enkelthed ud på at få kabalen til at gå op ved at samle samtlige kulører fra es til konge. Som noget nyt kan du nu også både dyste mod din egen bedste tid og andre spillere i multiplayer-delen.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
02

PAC-MAN

 

Spis dig mæt i virtuelle oste

Pac-Man er en vaskeægte arkadeklassiker, og selvom spillet stammer fra 80’erne, var det stadig at finde på mange computerskærme i starten af det nye årtusinde.

I spillet styrer du figuren Pac-Man, som skal nå at samle alle de gule oste, inden den bliver fanget af spøgelserne. Appen har flere forskellige baner og sværhedsgrader; og naturligvis også en tro kopi af det originale spil.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
03

Minesweeper Classic 2

 

Slå tiden ihjel uden at træde på minerne

Minestryger er endnu en klassiker, men det er samtidig et spil, der deler vandene. Spillet kan nemlig ved første øjekast virke uoverskueligt og forvirrende, men det kræver dog ikke en matematisk uddannelse at mestre det.

Banen består af en række felter, hvorpå der er placeret miner, som du ikke må klikke på. Når du klikker på et felt vil du se et eller flere tal. Disse tal angiver, hvor mange miner, der grænser op til det pågældende felt. Herfra handler det ”bare” om at bruge udelukkelsesmetoden – og have lidt held i sprøjten.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
04

The Sims Mobile

 

Skab din egen virtuelle familie

Hvis du har spillet computer i løbet af de sidste 20 år, kender du helt sikkert The Sims. Hvem har fx ikke lavet sin egen familie og bygget enorme villaer med swimmingpools for derefter at fjerne trappen til basinnet, så børnene ikke kunne komme op af vandet? Eller er det bare os?

The Sims Mobile er ikke en tro kopi af det originale spil, og du har langt fra lige så mange muligheder, som du har, når du spiller The Sims på computeren. Men det er uden tvivl et glædeligt gensyn, som du kan få mange timer til at gå med.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
05

Snake '97

 

Slang dig igennem banerne på din smarte Nokia 3310

I starten af 00’erne kunne man næsten ikke se forskel på virkeligheden og grafikken i computerspillene. Eller, det synes man i hvert fald ikke dengang. Grafikken haltede dog voldsomt efter på mobilfronten, hvor det især var Snake der hittede. Spillet så dagens lys i 1997, men det fik først sit egentlige gennembrud, da Snake 2 blev lanceret til den ikoniske Nokia 3310 i 2000.

Det er lykkedes skaberne af Snake ’97 at lave en tro kopi af det klassiske mobilspil. I appen kan du både give dig i kast med Snake 1 og 2, og så kan du endda vælge, om du vil spille på en Nokia 3210, 3310, 3410, 5110, 7110, 8210 eller 8850.

Pris: Gratis

hent i= nu på=

Modtag vores nyheder direkte i din indbakke

Kunne du lide denne appbefaling? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag flere tips og tricks fra Fullrate.


 
 
 
 
 

Læs også:

Mobiltelefonens fødselsdag: En tur down memory lane

Mobiltelefonens fødselsdag: En tur "down memory lane"

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op