'
 
 
 
 
 
 


APPBEFALING: Find de bedste rejsetilbud med Rejsespejder

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

22. juli 2019

At finde de bedste rejsetilbud kan være en jungle at finde rundt i. Man kan nemt komme til at betale dyre summer for sommerferien til Mallorca eller skiferen til Østrig, så hvordan sikrer du, at du ikke mister hele opsparingen, når familien skal afsted på ferie? Jeg har for længst droppet diverse rejsesøgemaskiner og holder mig nu primært til de mange gode tilbud fra denne uges appbefaling, Rejsespejder.

Lad dig inspirere af billige afgange til hele verden

Når du har hentet Rejsespejder og åbner appen, mødes du af et feed, ligesom du kender fra Facebook og Twitter. Her finder du de nyeste tilbud, som alle varierer i rejsetype, prisklasse og destination. I skrivende stund kan jeg fx finde et tilbud, hvor du kan holde nytår i London for 1.155 kr. pr. person inkl. fly, hotel og morgenmad. Et andet tilbud sender dig til Costa Rica med flybilletter til kun 2.718 kr. pr. mand.

Hvis du er fleksibel og alligevel ikke er fastlåst på en bestemt destination på et bestemt tidspunkt, bør du også tage et kig på fanen ”afbudsrejser”, hvor du finder last-minute-deals til særdeles attraktive priser!

Find tilbud fra specifikke destinationer

Er du ikke den impulsive type, eller ved du allerede, hvor turen skal gå hen, og hvornår det skal foregå, bør du vælge fanen ”søg og book”. Her kan du indtaste en bestemt destination samt hvilke datoer, du ønsker at rejse, og du kan tilmed filtrere din søgning efter pris, faciliteter og gæstevurderinger. Det minder derfor meget om det, du sikkert allerede kender fra Momondo og Trivago.

Lad Rejsespejder gøre arbejdet for dig

Vi har dog gemt den bedste feature til sidst. Med Rejsespejder kan du nemlig oprette en såkaldt rejsealarm, der sender dig en notifikation, når der kommer tilbud, som opfylder dine rejsekriterier. Så behøver du ikke holde øje med appen konstant.

Lad os tage et eksempel. Du planlægger at tage en tur til Thailand eller Bali i vintermånederne, men flybilletterne er i den dyre ende. Når du har navngivet rejsealarmen, vælger du en eller flere destinationer, som du ønsker at rejse til. Her kan du vælge mellem Europa, Asien, Afrika, Australien, Nordamerika og Sydamerika, og i dette tilfælde vælger du derfor Asien. Herfra kan du vælge et tidsinterval og budget, og så er du ellers klar til at modtage tilbud, som holder sig inden for dine rammer. Det bliver da ikke meget nemmere!

Hvem er Rejsespejder?

Hvis du er vild med at rejse, (og hvem er ikke det?), så er appen, Rejsespejder, ganske enkelt uundværlig. Rejsespejder er en dansk virksomhed, der startede som en side på Facebook, og som senere har fået udviklet app, der hjælper dig med at finde de billigste flyafgange og de bedste hoteltilbud. Rejsespejder er altså hverken et flyselskab eller søgemaskiner som Momondo eller Trivago, hvorigennem du kan bestille flybilletter og hotelophold. Rejsespejder skriver blot om de gode tilbud de finder, og som du så kan købe gennem tredjepartssider via søgemaskinerne eller flyselskaberne.

Pris: Gratis

hent i= nu på=
  • Appbefaling: Rejsespejder - feed
  • Appbefaling: Rejsespejder - tilbud
  • Appbefaling: Rejsespejder - menu
  • Appbefaling: Rejsespejder - alarm
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Ferietips: Sådan tager du perfekte billeder med din smartphone

Ferietips: Sådan tager du perfekte billeder med din smartphone

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op