'
 
 
 
 
 
 


APPBEFALING: Find serier, film eller dokumentarer med playpilot 

Af Lasse Schou Rasmussen | Redaktionen

27. september 2019

Hos Fullrate har vi huset fuld af dygtige mobileksperter, og vi vil hellere end gerne inspirere og fortælle om de nyeste techtendenser samt dele ud af vores foretrukne apps. 

Gå på opdagelse efter den næste serie eller film 

Efteråret har meldt sin ankomst, hvilket taler sit tydelige sprog gennem vejret. De koldere temperaturer betyder, at vi tilbringer mere tid indenfor - ofte i sofaen foran tv’et. Det er her vi støder på den evige problematik. Den altid lange kamp for at finde en ny serie, man kan give sig i kast med eller diskussionen med kæresten om hvad der skal være denne uges fredags-film. Alt dette kan appen Playpilot hjælpe dig med.  

På platformen Playpilot kan du gå på opdagelse i serier, film og dokumentarer fra over 20 streamingtjenester som fx DR TV, Viaplay, HBO Nordic, Netflix og TV2 Play, blandt andre. I bunden af appen kan du gå ind på ”Explore”, hvor du har mulighed for, at kategorisere indhold efter karakterer fra IMDB, produktionsår, popularitet eller genre. På denne måde bliver din jagt efter en ny serie eller film mere overskuelig, da du har det hele samlet ét sted. Herudover har du også mulighed for, at se trailers til langt de fleste serier og film. Når noget fanger din interesse og du gerne vil give dig i kast med at se det, er det muligt, at trykke på en knap, der fører dig direkte ind på streamingtjenesten og det valgte indhold.

Skab overblik over dine serier og film  

Playpilot indeholder også en såkaldt ”watchlist”. Via denne funktion kan du tilføje serier, film, dokumentarer osv., som du finder spændende eller ønsker at se på et senere tidspunkt. Udover at give dig et overblik over det indhold, som du finder tiltalende, giver din watchlist dig også besked, når et nyt afsnit eller sæson i en af dine udvalgte serier er klar.

Er du færdig med en serie eller en film, har du mulighed for at trykke ”seen”, så du ikke bliver anbefalet noget, som du allerede har set. 

Lad dig inspirere af familie og venner

Playpilot ønsker, at skabe en platform, som gør det lettere for dig at debattere, anbefale og helt generelt dele dine oplevelser af serier og film med dine venner. Du har mulighed for at følge venner, familie eller bekendte på Playpilot, så du kan se det indhold, de er i gang med at se, hvad de har givet gode anmeldelser og hvad de allerede har set. 

Playpilot har også en ambition om, at tilføje anbefalinger og anmeldelser fra anmeldere, skuespillere og andre personer, hvis meninger man generelt vil stole på. 

Pris: Gratis

hent i= nu på=
  • Appbefaling: Rejsespejder - feed
  • Appbefaling: Rejsespejder - tilbud
  • Appbefaling: Rejsespejder - menu
  • Appbefaling: Rejsespejder - alarm
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Ferietips: Sådan tager du perfekte billeder med din smartphone

APPBEFALING: FIND DE BEDSTE REJSETILBUD MED REJSESPEJDER

Dødt batteri? 8 tips der får mobilen til at holde strøm hele dagen

APPBEFALING: FIND DINE GLEMTE SANGE MED SHAZAM

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op