'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: Lifesum - sund livsstil app

2018 er blot begyndt, og nytårsforsættene er stadig dugfriske. Måske handler dit forsæt om økonomi, familie, gode gerninger eller som mange mange andre; at blive sundere og komme i form. En sund tilgang til mad er en stor del af vejen til det mål, og det er netop, hvad Lifesum, vores appbefaling i denne omgang, kan hjælpe dig med.

Af Oliver Gravers | Redaktionen

2. februar 2018

Hvad er lifesum?

Kort fortalt er Lifesum et værktøj i form af en app, der kan hjælpe dig med at overskueliggøre dine daglige kost- og motionsvaner; uanset om du ønsker at gå ned i vægt, gå op i vægt eller blot opnå optimal sundhed.

Lifesum er ikke kun til dem, der troligt vejer sin mad. Den behøver ikke være et værktøj, du slavisk følger, men den kan også fungere som en nem måde at holde styr på ens kalorieindtag, så man ikke pludselig får 1000 kcal for meget i løbet af dagen. 


HVORDAN FUNGERER LIFESUM?

Det første du bør gøre, når du går i gang med at bruge app'en, er at indtaste din vægt, højde og træningsmængde. Uanset om du træner 1 eller 5 gange om ugen, skal Lifesum bruge informationen, til at kunne kalkulere, hvor mange kalorier du bør indtage dagligt.

Netop her bliver app'en super fed - for hver gang du spiser fx et æble, indtaster du det i app'en, og på den måde noteres det, at du igennem det æble har indtaget 70 kalorier. Men det stopper ikke her. Lifesum fordeler ligeledes mængden af fedt, kulhydrater og proteiner, du har fået igennem æblet, og på den måde kan du i løbet af dagen sikre dig, at du ikke har et for højt eller for lille indtag af fx proteiner. 

Hvis du køber et madprodukt i emballage fx en energibar, kan du også scanne stregkoden på emballagen med den indbyggede stregkode-scanner, og på den måde nemt, hurtigt og enkelt tilføje den til din daglige food-tracking. 

Ligesom med maden, kan du også indtaste hver gang, du har dyrket motion. Hermed vil Lifesum tilpasse dit daglige indtag af kalorier og vand, så du hele tiden er i balance.

Udover det, kan du også finde sunde opskrifter, så du nemmere og hurtigere kan følge din madplan. 
… og du får ros, når du gennemfører dine daglige mål! 
 

Drikker du nok vand?

Mange får ikke drukket vand nok i løbet af dagen, men det kan Lifesum også hjælpe med.

Lifesum giver i løbet af dagen notifikationer, der gør dig opmærksom på, at det er tid til at drikke et glas vand. Hvis du noterer hver gang, at du har drukket et glas vand, vil app'en give dig et overblik over, hvor mange glas vand du mangler for at nå den rette mængde inden dagen er omme. 

Pris: Gratis eller Premium (abonnement med flere funktioner)
Fås til: iOS Android
 

  • Appbefaling: Lifesum - hvad er dit mål
  • Appbefaling: Lifesum
  • Appbefaling: Lifesum - vandindtag
  • Appbefaling: Lifesum - madindtag
  • Appbefaling: Lifesum - motionsoversigt
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op