'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: duolingo sjov og effektiv sproglæring

Sommerferien er gået på hæld, og det betyder for mange af os, at vi er hjemvendt fra ferier rundt omkring i verden. Du oplevede måske, at dit spanske ikke var så godt, som du huskede, da du besøgte Mallorca, eller at dit tyske fra folkeskolen kunne trænge til en overhaling efter turen til Berlin. Dette vil vores appbefaling, Duolingo, gøre op med ved hjælp af interaktiv sproglæring.

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

17. september 2018

lær mere end 25 sprog

Duolingo er en app, som har til hensigt at hjælpe med sproglæring på en simpel og sjov måde. Du kan vælge mellem mere end 25 forskellige sprog samt forskellige sværhedsgrader eller niveauer. Ønsker du at lære kinesisk fra bunden eller blot at styrke dine engelskkundskaber, er der altså rig mulighed for dette med Duolingo.;


HVORDAN FUNGERER duolingo?

Når du har downloadet Duolingo, vælger du hvilket sprog, du ønsker at lære eller dygtiggøre dig inden for. Herefter skal du vælge et mål for hvor meget sproglæring, du ønsker om dagen. Du kan vælge alt mellem fem og 20 minutters daglig sprogtræning, og du vil herefter modtage påmindelser om at huske at øve sproget inden sengetid

Herefter vælger du, hvorvidt du vil starte fra bunden med helt basale udtryk som at udtale de forskellige bogstaver og lære tallene fra 1 til 10. Du indsamler løbende point og kan dyste mod dine venner, og på den måde forsøger Duolingo at motivere dig til løbende at øve sproget.

 

fremtidens undervising

Duolingo henvender sig ikke kun til sproginteresserede. Den henvender sig også til folkeskole- og gymnasieelever, og appen bliver i højere grad brugt i danske institutioner. Ville du ikke også hellere konkurrere mod dine klassekammerater i en sjov, interaktiv app end at skulle høre tysklærerens gentagende fraser om akkusativ og intetkøn? Det ville vi!

Pris: Gratis eller Premium
Fås til: iOS, Android, Windows
 

  • Appbefaling: Duolingo - vælg et sprog
  • Appbefaling: Duolingo - vælg et mål
  • Appbefaling: Duolingo - hvilken lyd passer til tegnet?
  • Appbefaling: Duolingo - et rigtigt svar
  • Appbefaling: Duolingo - oversigtsiden
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op