'
 
 
 
 
 
 


10 fede wifi gadgets 

Er du vild med teknik, og er du interesseret i at gøre dit hjem smartere? Så er der her 10 fede WiFi gadgets, der helt klart opgraderer hjemmet, og gør det smartere. Alt bliver mere teknologisk, som tiden skrider frem, så hvorfor ikke også opgradere hjemmet på denne front. Rid med på bølgen og find ud af om der er nogle af disse gadgets, som du bare må have fingrene i.

Af Nikoline Mikkelsen | Redaktionen

26. september 2018

Sonos


De fleste af os kender til Sonos efterhånden. Det er blevet en populær gadget at have i hjemmet, og jeg forstår egentlig godt hvorfor. 

Sonos er som bekendt et lydanlæg til hjemmet, som styres fra telefonen. Sonos kobles til hjemmets internetforbindelse, og telefonen behøver derfor ikke at være i nærheden af højtaleren for at kunne spille musik. 

Sonos gør det muligt at høre musik i hele hjemmet, uden at der skal spilles det samme musik i alle hjemmets rum. Med Sonos kan man nemlig have en højtaler i hvert rum og på den måde kontrollere, hvilken slags musik der skal spilles hvor. 

Det er ikke en billig fornøjelse, men når først du har fået installeret Sonos i hjemmet, har du ikke lyst til at leve uden. 

SonosPris: Fra 1.299,-
Kan købes her

 

Chromecast


Med Chromecast er der mulighed for at se, lige hvad du har lyst til på dit TV. Chromecast er nemlig en gadget, der kobles til TV’et via HDMI. På den måde kan du streame lige den serie eller film, du har lyst til at se via din smartphone eller tablet. 

Chromecast er en virkelig billig løsning, når du gerne vil se dine yndlingsprogrammer på TV’et. En Chromecast kan købes for lidt over 300 kr., og så er du sikker på altid at være klar til filmaften. 

Chromecast
Pris: 319,-
Kan købes her.
 

Amazon Echo

 

Amazon Echo er en højtaler, der kan opfange dine stemmekommandoer og gøre, hvad du beder den om. Amazon Echo kan forbindes til mange af hjemmets andre teknologiske produkter. Derudover kan den hjælpe til et sammensat hjem, hvor alt kan styres fra Amazon Echo blot ved at tale til dens assistent Alexa, som også kan svare på, hvordan vejret bliver næste dag.

Med Amazon Echo kan du altså fortælle, at din Sonos højtaler skal spille højere musik i køkkenet, mens du laver mad, og samtidig behøver du ikke at tage hænderne ud ad frikadellefarsen, da det hele gøres ved stemmeføring. Det er da smart!

Amazon Echo

Pris: 629,-
Kan købes her.
 

August Smart Lock

 

August Smart Lock låser din hoveddør op ved hjælp af en app på din mobiltelefon. Den kan altså genkende, når telefonen er i nærheden og låser på den måde døren op. Derudover kan du også give dine venner eller familiemedlemmer adgang til dit hjem ved hjælp af appen, og du behøver derfor ikke at være hjemme, hvis naboen ikke har mere sukker og skal låne noget af dig. 

Udover at være virkelig funktionel er August Smart Lock også lækker at se på, da den har et stilrent design, der gør, at man har lyst til at have den sidende på hoveddøren.  

August Smart Lock

Pris: 819,-
Kan købes her.
 

iRobot Roomba

 

Du har helt sikkert hørt om robotstøvsugere, men måske har du ikke hørt om denne form for robotstøvsuger. Med en iRobot Roomba kan du starte støvsugningen, selvom du ikke er hjemme; blot ved et klik på mobiltelefonen. Med denne robotstøvsuger følger der en iRobot Home App til, og med den kan du kontrollere din støvsugning, selvom du ikke er hjemme. 

Støvsugeren kan altid finde rundt i hjemmet, da den selv laver pejlemærker, så den ved, hvor der er blevet støvsuget, og hvor der mangler. På den måde kan du være sikker på, at robotstøvsugeren kommer rundt i hele hjemmet og får fjernet al den støv, der nu engang måtte være. Derudover finder den altid tilbage til sin Home Base, hvor den bliver opladet.

iRobot Roomba

Pris: Fra 1.999,-
Kan købes her.
 

Withings Body Wifi badevægt


Withings Body Wifi badevægt er en vægt, der måler både vægt og fedtprocent. Men det smarte ved denne vægt er, at den laver en analyse af din krop og sender alle dine informationer til den medfølgende app, hvor du kan holde styr på din krops sundhed. 

Withings Body WiFi Badevægt

Pris: 379,-
Kan købes her.
 

Drop Kitchen køkkenvægt

 

Fra badevægt til køkkenvægt. Det er nemlig ikke kun badevægten, der skal være ny og opdateret. Også køkkenvægten findes i smart og mere avanceret udgave, end de gængse modeller.

Med Drop Kitchen køkkenvægten medfølger der en app, som viser alle de informationer, du skal bruge, når du fx skal bage. Derudover findes der en masse forskellige opskrifter i appen, så du kan få inspiration til nye retter, mens du vejer melet af til drømmekagen.

Vægten er lavet af silikone, som gør den mere fleksibel og nem at rengøre. 

Drop Kitchen køkkenvægt

Pris: 599,-
Kan købes her.
 

Anova Precision Cooker

 

Vi er alle ved at være bekendt med sous vide sticken, der gør det nemmere at lave mørt og lækkert kød uden at skulle holde øje med det hvert andet minut. Nu bliver det endnu lettere med Anova Precision Cooker, som er samme koncept som en sous vide stick. Med Anova Precision Cooker følger der blot en app med, der gør det muligt at starte tilberedningen af dit kød, selvom du ikke er hjemme. 

Med appen kan du nemlig starte madlavningen, uanset hvor du er. Derudover kan du tjekke statussen på kødet og modtage en notifikation, når kødet er færdigt. På denne måde ved du, hvornår du skal være hjemme til aftensmaden.

Anova Precision Cooker

Pris: Fra 959,-
Kan købes her.
 

Aura Connected Alarm Clock

 

Med Aura Connected Alarm Clock og den medfølgende Sleep Sensor Accessory vil du opnå en bedre søvn. 

Du har alarmen stående på dit natbord, som måler lys, lyd og temperatur, mens du sover. På den måde kan den måle, om der skulle være nogle gener i løbet af natten, og du kan derfor blive gjort opmærksom på, at der fx skal være en anden temperatur, når du sover for at opnå den bedst mulige søvn.

Sensoren skal ligge under madrassen og er i stand til at vække dig på det bedst mulige tidspunkt i løbet af din søvn. 

Alarmen vækker dig altså på en blid og behagelig måde med både lys og lyd, der passer til sensorens målinger af dig og din søvn. 

Aura Connected Alarm Clock

Pris: 924,-
Kan købes her.
 

Living Connect termostater fra Danfoss

 

Med disse termostater fra Danfoss bliver det nemmere at regulere varmen i hjemmet. Alle termostaterne kan styres fra et styringspanel og kan samtidig reguleres, så der ikke behøver at være samme temperatur i hvert enkelt rum. 

Udover styringspanelet kan du også kontrollere temperaturen, selvom du ikke er hjemme. Dette kan gøres via en app. På den måde er du altid i kontrol over, hvilken temperatur der skal være i hjemmet; også selvom du ikke er hjemme. 

Living Connect termostater

Pris: 2.754,-
Kan købes her.
 


 
 
 
 
 

Læs også:


WiFi-standarder fra starten til i dag

WiFi-standarder fra starten til i dag

8 råd, der sikrer dig det bedste WiFi [TIP]

8 råd, der sikrer dig det bedste WiFi [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op