SKYND DIG: Begrænset antal!

Opret nu

Sikr dig 2 billetter til BLAST Pro Series!

Fullrate har lavet den fedeste deal til dig!

Lige nu kan du få 2 billeter til BLAST Pro Series, som afholdes i Royal Arena 3. nov. 2018 i København (samlet værdi 530,-), når du opretter et mobilabonnement her på siden.

Opret nu


Obs.: Du vil d. 6. juni 2018 modtage en mail fra Fullrate, hvori der er et unikt link + kode til at indløse 2 stk. billetter til BLAST Pro Series i Royal Arena d. 3. nov. 2018 i København. Billetterne skal downloades max 14 dage efter link samt kode fremsendes af Fullrate pr. mail. Senest den 20. Juni.
 
 • 15 timer
  35 GB data
  • Inkl. 6 GB i EU
  149
  /md.
  Min. pris: 894,-
  Info Bestil

  Vi bruger danmarks bedste netværk!

  TDC's mobilnetværk er blevet testet af det anerkendte analyseinstitut P3, og resultatet er “bedst i test” i hele Danmark. Det er vi glade og stolte over. For det betyder, at vi har den bedste 4G dækning, bedste HD-streaming og det mest stabile mobilnetværk. Desuden har vi også størst kapacitet, så hvis du ikke er kunde allerede, er der også plads til dig.

  Danmarks bedste mobilnetværk

  Bedst og hurtigst!

  TDC's mobilnetværk har høstet flere roser. Det er nemlig også blevet testet af Teknologisk Institut, og kåret som Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk for 2. år i træk. Du kan læse rapporten i linket nedenfor.

  Se mere om TDC's netværk her.

  Læs mere
 
  • Tal en masse og surf helt amok til du ikke orker mere!

   Med 15 timer + 35 GB får du en masse taletid samt rigeligt med lynhutig 4G data. Mobilabonnementet er perfekt for dig, der har et stort dataforbrug. Surf løs, tal en masse og skriv så mange SMS/MMSer du vil på Danmarks bedste mobilnetværk.

   Der til har du inkluderet 6 GB data i EU og 15 timers fri tale i Danmark og EU
   (36 EU-lande)
   Opret nu!

   Vil du hellere ringes op?

   Vi synes det er super nemt at bestille via fullrate.dk, men skulle du få brug for hjælp til din bestilling – så giver vi dig gerne et kald. Udfyld blanketten og vi ringer til dig indenfor 2 timer i vores åbningstider – eller først kommende arbejdsdag.

   NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt skal du kontakte kundeservice.


   Yderligere priser: klik her

   Det med småt: Bestil senest 21.05.18. Abonnement og BLAST Pro Series-billetter er et samlet køb, der kan fortrydes op til 14 dage fra modtagelse. Du vil d. 6. juni 2018 modtage en mail fra Fullrate, hvori der er et unikt link + kode til at indløse 2 stk. billetter til BLAST Pro Series i Royal Arena d. 3. nov. 2018 i København. Indløses billetterne ikke går de tabt. Tilbuddet gælder kun ved nyoprettelse af mobil. Begrænset antal. Binding 6 mdr. Opsigelse 30 dg. Tilbuddet gælder kun nyoprettelser af mobil. Minuttaskeret tale. Ekstra tale 59 øre/min. Eksklusiv forbrug til/fra udlandet, service- og særnumre samt overtakserede SMS/MMS Dataforbrug ud over indhold i pakken 0,50/Mb. Brug af betalingsservice 9,75/md.Prisliste inkl. forbrugspriser.   • 15 TIMERS TALE
   • 2 BLAST-billetter
   • Fri SMS
   • 35 GB data
   • 6 GB data i 36 lande
   • 0,- i oprettelse
   • Opret nu!
   • 0,- i oprettelse
  Det med småt