Apple iPhone smartphones

Da Apple lancerede den første iPhone i 2007, var det en af de første smartphones på markedet og er i dag en af de mest solgte smartphones i verden. Design og teknologi var revolutionerende – og er det endnu! iPhone mobiltelefonen er blevet et designikon, der aldrig går af mode og Apples udviklere formår at følge med tiden, så du kan være sikker på, at din nye Apple smartphone ikke kun er en af markedets smukkeste – den er også en af markedets bedste.
 
  • Fast lav månedlig pris
  • Bestil inden kl. 12 – sendes samme dag!
  • Levering 1-3 hverdage

Mobil + abonnement = fast lav månedlig pris


Farve

Operativsystem

Intern hukommelse

4G netværk

Funktioner


Hvilken størrelse iPhone skal du vælge
Man kan ikke udvide lagerpladsen i iPhones med et ekstra hukommelseskort og derfor kommer den i forskellige hukommelsesstørrelser (gigabytes/GB). Der er forskellige ting du skal tænke over når du skal vælge, hvilken størrelse, du skal have. Jo større hukommelse, jo mere indhold kan du gemme på din mobil såsom Apps, spil, billeder, videoer osv. Hvis du f.eks. tager mange billeder eller ønsker at hente en masse Apps, er det smart at overveje en med stor lagerkapacitet. Derimod hvis du sjældent henter Apps og tager billeder m.m., så er en iPhone med mindre kapacitet helt fin til dig. Men det er en god idé at tænke over om dit behov kan ændre sig.

iCloud - sikkerhed og ekstern lagring
iCloud hjælper dig med at gemme dine vigtigste filer. Ved at bruge iCloud mister du aldrig vigtige filer eller billederne fra ferien. Når du er på WiFi og din iPhone er tilsluttet til strøm, bliver der automatisk foretaget sikkerhedskopi af dine dokumenter, billeder, kontakter, Apps og meget mere. Desuden giver iCloud dig forbindelse mellem alle din Apple-enheder, så du nemt kan dele dine filer med vennerne helt problemfrit, uanset hvilken enhed du anvender.

Skulle du være så uheldig at miste din iPhone, så fortvivl ikke. iCloud kan hjælpe dig med at finde den igen. Ved brug af funktionen Find min iPhone, kan du se hvor din iPhone befinder sig og låse den ved at gå til iCloud.com.

Med den smarte nøgleringsfunktion, iCloud-nøglering, kan du gemme dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og meget andet. Det gør det hurtigere og nemmere at navigere imellem Apps. Nu kan seks familiemedlemmer dele deres køb i App Store, iTunes og så videre. Det foregår således, at forældre nu kan godkende børns brug og køb i App Store og iTunes.

Touch ID
Apples unikke fingeraftrykssensor gør, at du slipper for at lave et password. Nu kan du nøjes med dit fingeraftryk, og på et øjeblik er din iPhone klar til brug. Det er hurtigere og nemmere end aldrig før at få adgang til telefonen.

Det eneste du skal gøre er at sætte din finger på Hjem-knappen, så er din iPhone låst op. Dit fingeraftryk kan desuden også bruges til at godkende køb fra iTunes Store, App Store og til godkendelse i andre Apps. Du slipper for at huske på mange forskellige passwords, og det er hurtigere at navigere rundt imellem Apps.


Den nyeste touch teknologi hedder 3D Touch. Udover de velkendte Multi-Touch-bevægelser som tryk, swipe og knib giver 3D Touch dig også Peek og Pop. 3D Touch  fungerer ud fra, hvor hårdt du trykker på skærmen. Med Peek har du bl.a. mulighed for at kaste et hurtigt blik på et link eller mail i din indbakke – du skal bare give mailen/linket et let pres og holde fingeren nede. Hvis du gerne vil se nærmere på mailen eller hjemmesiden, kan du aktivere Pop ved at presse lidt hårdere og dermed åbne hjemmesiden eller mailen.

iPhone 5s - Denne model udkom i 2013 og er den syvende generation af iPhone. Det var modellen, hvor Apple introducerede fingeraftryksscanner og var en af verdens første mobiltelefoner med fingeraftrykssensor. Læs mere om iPhone 5s her.

iPhone 6 / iPhone 6 Plus - Udkom i 2014 og revolutionerede med et helt nyt design. Læs mere om iPhone 6 her

iPhones 6s / iPhones 6s Plus - Denne model udkom i 2015 og ligesom forgængeren findes den både som alm. model med 4,7" skærm samt en Plus model med 5,5" skærm. Designet har ikke ændret sig, men fingeraftryksscanneren er nu med 3D Touch, processoren er kraftigere og har fået flere RAM - hvilket betyder, at du nu kan bruge Siri uden, at mobilen skal være tilsluttet en oplader. Både front- og hovedkamera har fået et nøk op i MP og nu kan du tage 4K videoer. Læs mere om iPhone 6s her og iPhone 6s Plus her.