Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Fullrate Web-tv, når jeg ikke er hjemme?
Ja. Fullrate Web-tv kan benyttes både ude og hjemme. Du skal blot logge ind med dit Fullrate Login. Har du glemt dit login, kan du få tilsendt et nyt på Mit Fullrate. Når du anvender Fullrate Web-tv kan der være begrænsninger i, hvilke tv-kanaler du kan se.

Hvor mange kan anvende Fullrate Web-tv samtidigt?
På grund af de rettigheder, som film- og tv-selskaberne tilbder, er der en begrænsning på hvor mange personer i hustanden, der kan benytte Fullrate Web-Tv samtidig via app’en. Tv kan ses af 5 brugere samtidigt inden for hjemmet, hvis de er på Fullrate Wifi eller 2 brugere hvis de ikke er på wifi. Hvilke tekniske krav stiller Fullrate Web-Tv til min mobil eller tablet For at anvende Fullrate Web-tv på iOS skal den minimum køre iOS 8.0. Kører du Android skal det være minimum 4.0.3.

Hvor meget data bruger jeg når jeg ser tv via web-tv app’en.
Du bruger nemlig af den data, som er inkluderet i dit mobilabonnement når du benytter Fullrate Web-tv-appen. Ser du tv via appen, så modtager du op til 8 Mbit. Det svarer til ca. 800 MB for en time, og en udsendelse på 2 timer vil derfor svare til ca. 1,6 GB data.

Trafikken afhænger dog af din mobilforbindelse, og det gennemsnitlige forbrug vil typisk være omkring 600 MB pr. time.
Hvis du vil undgå at tære for meget på din mobildata er det derfor en rigtig god ide at forbinde din mobiltelefon til et trådløst netværk når du er hjemme. Så bruger du nemlig ikke data overhovedet.

Kvaliteten er dårlig, når jeg ser tv. Hvordan kan det være? Appen tilpasser selv kvaliteten, afhængig af den forbindelse, du bruger. Hvis din forbindelse er ustabil, vil du derfor opleve, at kvaliteten kan svinge. Vær opmæksom på, at der går et par sekunder fra du starter et program til kvaliteten er optimal.